Home Feed
Home
Search
Search
Add Review, Blurb, Quote
Add
Activity
Activity
Profile
Profile
La cuina de festa
La cuina de festa: Col·lecció | Mariona Quadrada
1 post | 1 read
Aquesta petita col·lecció esta composada per quatre llibres. Són receptaris, porten el nom de l’estació de l’any i van ser publicats durant els anys 1996 i 1997. Tenen una mida discreta, molt apropiat per tenir-lo a cuina sense fer nosa i el seu disseny és molt natural i a la vegada trencador, diria jo! Té la portada tova, tipus rústica, amb il·lustracions de Jaume Vilalta, qui ha fet servir la combinació de tres colors: natural, daurat i granat. El seu interior, en alguns dels llibres, segueix apareixent aquestes il·lustracions a l’inici de cada capítol.
Els capítols generalment comencen amb un full de color granat pàl·lid, on llista una proposta de menú de tres receptes i algunes consideracions tècniques com descripció, nombre de comensals, cost i temps d’elaboració aproximats, maridatge, taula i paraments essencials per l’elaboració de cadascun dels plats.
La autora, Mariona Quadrada és estudiosa de la gastronomia i de la llengua catalana. A través d’una cinquantena de llibres publicats i de tallers i xerrades gastronòmiques, difon els seus coneixements, el que molt s’agreix perquè una de les millores maneres d’aprendre i arrelar una cultura és mitjançant la seva gastronomia.
LibraryThing
Pick icon
100%
review
bcncookbookclub
post image
Pickpick

“Humm, what can I eat today?!“ This is not s question that should be taken lightly. It depends on how we're committed to a more responsible diet, among others things...
As result of this consideration the good thing is have a set of recipes inspired by seasonal ingredients, and this is exactly what this small collection of books, La cuina de festa, offer!

Read my impression in Catalan or English in the link, http://bit.ly/the-party-kitchen-review