Home Feed
Home
Search
Search
Add Review, Blurb, Quote
Add
Activity
Activity
Profile
Profile
I stoft och aska
I stoft och aska | Anne Holt
2 posts | 2 read | 2 to read
2001 omkommer treåriga Dina i en tragisk bilolycka. En tid senare dör flickans mor under mystiska omständigheter och fadern Jonas döms för dådet. När fallet många år senare hamnar på cold case-utredaren Henrik Holmes bord försöker han övertyga sin mentor Hanne Wilhelmsen om att Jonas sannolikt blev oskyldigt dömd. Men hon är helt upptagen av något annat: en känd, främlingsfientlig bloggare har begått självmord, och Wilhelmsen vägrar acceptera att sanningen är så enkel. Tillsammans ger sig Holme och Wilhelmsen i kast med de båda fallen och blottlägger gamla lögner och hemligheter. Men det är mer bråttom än de har förstått – ett barns liv står på spel. Och en man som har förlorat allt vill att andra nu ska få lida. Med I stoft och aska tar Anne Holt ännu en gång pulsen på vårt samhälle i en engagerad och skickligt vävd spänningsroman.
Amazon Indiebound Barnes and Noble WorldCat Goodreads LibraryThing
Pick icon
100%
blurb
Pandalibrarian
In Dust and Ashes | Anne Holt
post image

Finished this book on our drive home today - alternating crocheting a row and reading a chapter. Hanne and Henrik are an interesting investigative duo and I enjoy getting to know them. I love how intricate the plots are and how they come together at the end.

review
Asaja
I stoft och aska | Anne Holt
post image
Pickpick

Anne Holt är den deckarförfattare som jag verkligen har följt alla böcker av. Även om den här boken var lite förutsägbar så gillar jag verkligen den nya karaktären Henrik Holme som hon introducerade i förra boken. (Hon har också varit justitieminister, bara en sån sak!)

Jejalena Det kanske inte är boken som är förutsägbar. Det är kanske du som har läst alldeles för långa deckare;) 6y
1 like1 comment