Home Feed
Home
Search
Search
Add Review, Blurb, Quote
Add
Activity
Activity
Profile
Profile
Elva dagar i Berlin
Elva dagar i Berlin | Hakan Nesser
2 posts | 1 read | 1 to read
Det må vara att Arne Murberg inte är något nobelprisämne. Men han är en god människa och när hans far på sin dödsbädd ger honom ett uppdrag gör han sitt bästa för att ro det i land. En komplikation är att uppdraget hör hemma i Berlin; Arne är ingen van resenär och hans tyska kunde vara bättre. Han preparerar sig noga och ger sig så småningom iväg. Väl framme i den tyska huvudstaden tar han sig fram med karta och på Guds försyn, åtminstone till en början, men hans snirklande väg korsas av både onda och goda krafter. En galen professor och en ung kvinna i rullstol, till exempel. Och ett par gula skor. Och en häxprocess. Elva dagar i Berlin är en saga för barn över arton år i Tage Danielssons och Astrid Lindgrens efterföljd. Boken är också den tredje delen i Håkan Nessers storstadstrilogi; de bägge inledande är Maskarna på Carmine Street (2009) och Himmel över London (2011).
Amazon Indiebound Barnes and Noble WorldCat Goodreads LibraryThing
review
Asaja
Elva dagar i Berlin | Hakan Nesser
Mehso-so

Jag kan inte bestämma mig om den här boken. En del av storyn var jättebra, den andra sådär. Det är det här magisk realism. Jag gillar övernaturliga saker, men här är det så oklart om det är det eller bara oklarheter...

Jejalena :):):) magi eller oklarheter 7y
1 like1 comment
blurb
Asaja
Elva dagar i Berlin | Hakan Nesser
post image

Äntligen en bok som jag har svårt att lägga ifrån mig, alldeles för många halvtråkiga böcker det senaste. Och med bästa läsesällskapet - sovande bebis.

1 like2 stack adds