Home Feed
Home
Search
Search
Add Review, Blurb, Quote
Add
Activity
Activity
Profile
Profile
Kies voor mij
Kies voor mij | Stefanie van Mol
1 post | 1 read
Jonathan werd reeds op jonge leeftijd gedwongen om harde keuzes te maken. Muziek of zijn familie.Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen. Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Net voor ze aan haar studie gaat beginnen, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar laat ze zich volledig gaan en belandt op een rockconcert van Full Moon. Al bij de eerste blik is ze helemaal in de ban van Jonathan, de drummer van de groep. Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen? Boek twee in deze serie is nu ook verkrijgbaar! https://play.google.com/store/books/details?id=mX4oDwAAQBAJ
LibraryThing
Pick icon
100%
review
LindaKwakernaat
Kies voor mij | Stefanie van Mol
post image
Pickpick

Stefanie Van Mol weet heel snel mijn aandacht te trekken en vast te houden. Camille en Jonathan zijn sympathiek, al vind ik dat de verandering van Camilla, die van een braaf meisje in een hete chick, supersnel gaat.

Het verhaal eindigt met een mooi cliffhanger, waardoor je meteen aan deel twee, Kies voor ons, wil beginnen. Kortom: ik vind een een prima verhaal. Zeker als je niet vies bent van hot en steamy!