Home Feed
Home
Search
Search
Add Review, Blurb, Quote
Add
Activity
Activity
Profile
Profile
Het levende labyrint
Het levende labyrint | Natalie Koch
2 posts | 3 read
Alexa vermoedt dat er meer aan de hand is met de manier waarop haar vader om het leven kwam. Terwijl ze aan een nieuw semester op Untreaceable University begint en de intrigerende Mary ontmoet, probeert ze te achterhalen wat haar vader in de laatste maanden van zijn leven heeft gedaan. Als ze ontdekt dat hij en zijn zus betrokken waren bij een topgeheim onderzoek naar een zeventiende-eeuws manuscript over destructieve magische muziek, roept ze het onheil over zichzelf af; ze moet opboksen tegen krachten die uit alle macht willen voorkomen dat de waarheid uitkomt. Die waarheid zal gruwelijker zijn dan ze zich kan voorstellen. Uiteindelijk komt ze voor een keuze te staan die niet alleen haar eigen leven in gevaar brengt, maar ook de levens van haar beste vrienden kan verwoesten.
Amazon Indiebound Barnes and Noble WorldCat Goodreads LibraryThing
Pick icon
100%
review
Anoukeboek
Het levende labyrint | Natalie Koch
post image
Pickpick

Echt een goed vervolg op het eerste deel. Het was fijn dat de verhaallijn doorging, maar ook veel nieuwe aspecten had. De dagboek delen vond ik ook erg interessant. Het was niet erg geloofwaardig dat het daadwerkelijk dagboekfragmenten waren, maar het plot was wel erg boeiend. Dit deel bevatte ook al wat meer praktische magie dan het eerste, wat ik leuk vond. De schrijfstijl blijft tot het laatst prettig om te lezen! Fijn boek!

(🎧 - audiobook)

review
Songsofhome
Het levende labyrint | Natalie Koch
post image
Pickpick

I loooooved the first part, but this one was a bit less for me. Mainly because of a diary that takes over most of the story. Nevertheless: here's the reason I didn't get anything done last week!